Μαραντόνα η επιστροφή! Κοντά σε συμφωνία με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα
O 58χρονος Ντιεγκίτο ετοιμάζεται να γυρίσει ξανά στους πάγκους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Ντιέγκο Μαραντόνα (AP Photo/Eduardo Verdugo)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/cac67697-42e8-4e59-ba25-91e783e681d5.jpg)
Μια ανάσα από την επιστροφή του στους πάγκους βρίσκεται ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «πίμπε ντ' όρο», ο άνθρωπος που θεωρείται ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, αναρρώνει έπειτα από την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι σε κλινική του Μπουένος Αϊρες και δηλώνει έτοιμος να δουλέψει ξανά ως προπονητής.
Ο δικηγόρος και ατζέντης του Ματίας Μόρλα, δήλωσε στην «Οle» ότι κατά 80% η συμφωνία ανάμεσα στον Ντιεγκίτο και την Χιμνάσια Λα Πλάτα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα πόσταρε κι ένα βίντεο στα social media, που δείχνει τον Μαραντόνα να κάθεται σε μία πολυθρόνα δίπλα στον γιατρό και να λέει με πάθος στους οπαδούς της Χιμνάσια, πως τους έχει στην καρδιά του.
Διαβάστε ακόμη
«Ο θάνατος πολλών διασωθέντων οφείλεται σε εύφλεκτα καύσιμα υλικά»: Τι αναφέρει η συμπληρωματική έκθεση Κοκοτσάκη για τα Τέμπη
Έγκλημα στο Δαφνί: Συνελήφθη ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε την 44χρονη
Σκληρή επίθεση Τραμπ σε Ζελένσκι: «Είναι δικτάτορας, σε λίγο δεν θα έχει χώρα»
Συνεχίζεται το... πάρτι αυθαιρεσίας στη Μύκονο - Τι έδειξαν οι πρώτες αυτοψίες των κλιμακίων ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr