Εθνική μπάσκετ: Πρόβλημα με Θανάση Αντετοκούνμπο ενόψει Τσεχίας
Ο φόργουορντ των Μπακς χτύπησε στα πλευρά στη διάρκεια του αγώνα με τις ΗΠΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο άτυχος της Εθνικής στο παιχνίδι με την Team USA. Ο διεθνής φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς υπέστη κάκωση πλευρών στα δεξιά, όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΕΟΚ και η παρουσία ακόμη κρίνεται αμφίβολη για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας (9/9, 11.30) με την Τσεχία.
Ωστόσο δεδομένου και του χαρακτήρα του Θανάση αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να δώσει το «παρών» στον «τελικό» πρόκρισης κόντρα στους Τσέχους.
Όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της Εθνικής ομάδας, με το πέρας του αγώνα: «Κάκωση πλευρών στα δεξιά έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά την λήξη του αγώνα με τις ΗΠΑ, καθώς είχε ενοχλήσεις από χτύπημα που δέχτηκε από αγκώνα αντιπάλου σε φάση της αναμέτρησης».
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



