Έβαλαν μπασκέτα στο Προεδρικό Μέγαρο της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες(pic)
Η κυβέρνηση θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Μπασκέτα στο Προεδρικό Μέγαρο της Αργεντινής(Copyright:diariocorreo)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/950fbfda-f4f7-4de6-a05b-88a8b3e85b61.jpg)
Μπορεί η παρέα του Λουίς Σκόλα να μην τα κατάφερε στον τελικό του Μουντομπάσκετ απέναντι στην Ισπανία, ωστόσο άπαντες στην Αργεντινή υποκλίνονται στην ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Κίνα.
Η κυβέρνηση της Αργεντινής αποφάσισε, μάλιστα, να τιμήσει την ομάδα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα λήφθηκε η απόφαση τοποθέτησης μιας μπασκέτας πάνω στο Προεδρικό Μέγαρο(!) το κτήριο που είναι γνωστό ως «Casa Rosada» στο Μπουένος Άιρες. «Στενοχωρηθήκαμε που δεν τα καταφέραμε στον τελικό όμως είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για όσα πετύχαμε σε αυτή την διοργάνωση, ήμασταν μια καλή παρέα, μια καλή ομάδα» δήλωσε ο Λουίς Σκόλα για την προσπάθεια της ομάδας του.
Διαβάστε ακόμη
Σφοδρές βροχές μέχρι το βράδυ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία - «Πολική εισβολή» από την Τρίτη
Η ακρίβεια «πνίγει» την Κωνσταντινούπολη: Το κόστος ζωής αυξήθηκε πάνω από 50% - Τα ενοίκια έφτασαν τιμές Αθήνας
Μεγάλη καταδίωξη στην Αττική Οδό: Κυνηγούσαν μεθυσμένη 34χρονη για 11 χλμ.
Ο Slimane μάγεψε την Αθήνα - Η στιγμή που ερμήνευσε a cappella το «Mon Amour»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr