Αποθέωση για τον Κριστόφ Βαζέχα στο ΟΑΚΑ: «Είναι τρελός ο Πολωνός»
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής τιμήθηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Euroleague στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άλμπα Βερολίνου.
Ο θρύλος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, μια από τις μεγαλύτερες μορφές που έχουν αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδα και ταυτόχρονα ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες που έπαιξαν στην Ελλάδα, παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στέφανο Αυγουλέα ενώ από το jumbotron προβάλλονταν κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα του τριφυλλιού.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψαν να τραγουδήσουν ρυθμικά «είναι τρελός ο Πολωνός» με τον Βαζέχα συγκινημένο να τους ευχαριστεί υψώνοντας το χέρι του.
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




