Καταγγελία ΠΑΟΚ: «Μαρινάκης-Θεοδωρίδης μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών»!
«Φουσκωτοί» όρμηξαν στον Σαραϊδάρη αλλά τους σταμάτησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για εισβολή Μαρινάκη - Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι καταγγέλλουν και την παρουσία φουσκωτών στον χώρο!
Σύμφωνα, με όσα ανέφεραν μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, στα αποδυτήρια των Ισπανών διαιτητών εισέβαλαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ «φουσκωτοί», όπως καταγγέλλεται, απέτρεψαν τους ανθρώπους του Δικεφάλου για να προσεγγίσουν κι αυτοί το χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών.
Για την ακρίβεια, εκεί έσπευσε ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, στον οποίο όρμηξαν οι «φουσκωτοί» του Ολυμπιακού αλλά όπως σημειώνουν από τον ΠΑΟΚ, εκείνος που τους σταμάτησε ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




