Στον Προμηθέα ο Τζόρνταν, ο Διαμαντίδης, ο Αντετοκούνμπο και ο Αη Βασίλης! (pic)
Οι υπεύθυνοι της Βίρτους είχαν διάθεση για πλάκα και... ενίσχυσαν το ρόστερ της ελληνικής ομάδας!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H διάθεση στη Μπολόνια 90 λεπτά πριν από το τζάμπολ της Βίρτους με τον Προμηθέα ήταν στα ύψη, τα πράγματα ήταν ακόμη χαλαρά και ο χειριστής του φωτεινού πίνακα σκέφτηκε να... τρολάρει τους λίγους θεατές, αλλά και τα μέλη του Προμηθέα.
Αντί αν καταγράψει τα ονόματα των παικτών της πατρινής ομάδας, προτίμησε να δοκιμάσει μία δική του σύνθεση και η φωτογραφία έγινε viral!
Για λίγα λεπτά της ώρας, στο ρόστερ του Προμηθέα προστέθηκαν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σκότι Πίπεν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως Greek Freak, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ακόμη κι ο Αη Βασίλης! Στον δε πάγκο της ελληνικής ομάδας, αντί του Μάκη Γιατρά επιλέχθηκε ο Φιλ Τζάκσον! Ωραία πλάκα!
Διαβάστε ακόμη
Τουλάχιστον 144 νεκροί από τον σεισμό στη Μιανμάρ - Φόβος για χιλιάδες και μάχη με τον χρόνο στα συντρίμμια
Αποτροπιασμός στην Κύπρο: Γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τα 5 παιδιά τους
Τι είναι το «ρήγμα ολίσθησης» που προκάλεσε τον σεισμό στη Μιανμάρ;
ΑΤΜ στον Πύργο πέταξε δεσμίδα με 50ευρα... χωρίς συναλλαγή! Τι έκανε περαστικός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr