Πιτίνο: «Δεν ξέρω αν θα είναι ο Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό»
Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Προολυμπιακό τουρνουά, που θα γίνει στον Καναδά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ενδεχόμενο συνύπαρξης του Ρικ Πιτίνο και του MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ελληνική εθνική ομάδα ήταν ένα από τα θέματα για το οποίο ρωτήθηκε ο Αμερικανός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισραηλινή ιστοσελίδα «sport.walla.co.il».
«Ελπίζω να έχω μαζί μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά και χωρίς αυτόν θα έχουμε δύσκολο έργο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ σε ερώτηση για την πρόκληση της παρουσίας σε Ολυμπιακούς αγώνες, είπε: «Προπονώ για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ και το NCAA και το να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια πρόκληση που θέλω να αρπάξω. Θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να φτιάξουμε ένα ρόστερ με τους καλύτερους παίκτες».
Επισπεύδεται η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν για το ουκρανικό – Η ανησυχία της Ευρώπης και το σχέδιο «κρούσης»
«Μου είπαν να τα πάρω και να τα πετάξω για να ανοίξει ο χώρος»: Ποιος έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
Τραγωδία στην Κατεχάκη: Πώς έγινε η φονική καραμπόλα - Ξεκληρίστηκε οικογένεια
Ο δεύτερος πιο ψυχρός Φεβρουάριος από το 2010 ήταν ο φετινός - Η μέση μέγιστη θερμοκρασία ανά γεωγραφικό διαμέρισμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr