EΠΟ για Ευαγγέλου: «Καταδικάζουμε τραμπουκισμούς και τρομοκράτηση των διαιτητών»
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε λόγο για έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΕΠΟ πήρε θέση στα φαινόμενα τρομοκράτησης διαιτητών. Με ανακοίνωση της καταδίκασε την επίθεση που έγινε με κροτίδες στην οικεία του Άγγελου Ευαγγέλου ο οποίος ήταν υπεύθυνος VAR στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωσης της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την νέα, μαφιόζικου τύπου, επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League.Πρόκειται για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής Διαιτησίας και καλεί την Ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr