Σόου της Ρεάλ με γκολάρες στη Σαουδική Αραβία, περιμένει Μπάρτσα ή Ατλέτικο (vids)
Οι Μερένχες επικράτησαν της Βαλένθια με 3-1 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με τέρματα των Κρος, Ισκο, Μόντριτς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θέση για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία έκλεισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-1 της Βαλένθια στον ημιτελικό του Final 4 και περιμένει την αντίπαλο από το έτερο ζευγάρι της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζουν το βράδυ της Πέμπτης (9/1).
Οι Μερένχες ήταν καταιγιστικοί και σκοράροντας τρία θαυμάσια γκολ έφτασαν στη νίκη επί των Νυχτερίδων. Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ (1-0) στο 15ο λεπτό με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος, ο οποίος έπιασε στον ύπνο τον γκολκίπερ της Βαλένθια.
Προτού κλείσει το ημίχρονο (39') η Ρεάλ διεύρυνε το προβάδισμα με ωραία ενέργεια του Ισκο, ενώ το 3-0 επιτεύχθηκε με γκολάρα του Μόντριτς στο 65'. Το μόνο που πέτυχε η Βαλένθια ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρέχο.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



