ΠΑΟΚ: Έκανε δικό του τον Γιόζιπ Μίσιτς, με «ανακοίνωση» του Γιώργη Σαββίδη (pic)
Ο Γιώργης Σαββίδης «ανακοίνωσε» την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιόζιπ Μίσιτς, με τον Κροάτη να δίνει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη και να γίνεται μόνιμος κάτοικος Τούμπας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη, ο Γιόζιπ Μίσιτς, που αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον «Δικέφαλο του βορρά», έγινε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς οι νταμπλούχοι απέκτησαν τα δικαιώματά του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 25χρονος μέσος συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, στη τελευταία πράξη συμφωνίας των δυο πλευρών, καθώς ο Μίσιτς θα υπογράψει νέα συμβόλαιο το προσεχές διάστημα, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταφορά των δικαιωμάτων του από στους «ασπρόμαυρους».
«Άντε ήρθε και το δώρο Χριστουγέννων. Κάλιο αργά παρά ποτέ Γιόσιπ Μίσιτς» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργης Σαββίδης, καθώς απαθανάτισε τον Κροάτη να δίνει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



