Στο μηδέν το θεσσαλικό ντέρμπι: Τέλος στο όνειρο των πλέι οφ για Βόλο και ΑΕΛ
Οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν στα πλέι άουτ μετά τη λήξη της regular season🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο μηδέν κόλλησαν ο Βόλος και η ΑΕΛ, που έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ. Με το 0-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι, οι δυο ομάδες έπαψαν να έχουν πια μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη εξάδα! Ως εκ τούτου, θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στη μάχη των πλέι άουτ μετά το τέλος της κανονικής περιόδου της Super League. Αμφότερες πάντως διατηρούν και διαφορά ασφαλείας από τον προτελευταίο Παναιτωλικό καθώς βρίσκονται στο +10.
Το παιχνίδι πάντως ήταν κακό και θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Από το 50’ πάντως οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έβγαλε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μάρκοβιτς για επικίνδυνη προβολή πάνω στον Κάσες και έτσι η ΑΕΛ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν και μάλιστα στην κόντρα έψαξαν τις δικές τους καλές στιγμές χωρίς όμως επιτυχία. Ο Βόλος ουσιαστικά… έκανε αισθητή την παρουσία του στο ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο με δύο καλές στιγμές με τους Βιγιάρες και Τόρες να μην μπορούν να σκοράρουν.
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46' Τόρες), Φερράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης (72' Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Γκουαοροτσένα και Ζοάο.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ουάρντα, Τόρζε, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72' Ασούμπρε, 77' λ.τρ. Μπούστος) και Βινίσιους Σάντος Σίλβα (53' Μόρας).
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr