Κορονοϊός: 14 γήπεδα στη Νότια Αμερική μετατράπηκαν σε κέντρα πρώτων βοηθειών
Ομάδες κυρίως από τη Βραζιλία και την Αργεντινή πρόσφεραν τα γήπεδα τους για να λειτουργήσουν ως κέντρα υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού στη Λατινική Αμερική μπήκαν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες, που προσφέρουν τα γήπεδα τους για να μετατραπούν σε κέντρα πρώτων βοηθειών.
Ως τώρα έχουν ανταποκριθεί 14 ομάδες, κυρίως από τη Βραζιλία και την Αργεντινή, που προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού κορονοϊού. Ανάμεσα στις ομάδες είναι η Μπόκα Τζούνιορς που έθεσε το «Μπομπονέρα» στη διάθεση της κυβέρνησης για την περίθαλψη των ασθενών του Covid-19, ενώ κι άλλες ομάδες όπως οι Νιούελς Ολντ Μπόις, Σαν Λορέντσο, Σάντος, Κορίνθιανς, Σάο Πάουλο, έχουν κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση.
Ήδη στη Λατινική Αμερική έχει ανακοινωθεί η αναβολή του Copa America 2020, που ακολουθώντας τα βήματα της UEFA για το Euro 2020, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2021.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




