Συνταγή για λαζάνια με σπανάκι, μπεσαμέλ, blue cheese και παρμεζάνα
Εκτέλεση
Είναι ένα πολύ ωραίο κυρίως πιάτο, αλλά μπορούν κάλλιστα να σερβιριστούν και ως ορεκτικό σ’ ένα κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι. Το σπανάκι (δεν το σοτάρουμε ούτως ώστε να διατηρήσει τη φρεσκάδα του) συνδυάζεται θαυμάσια με την παρμεζάνα. Μαζί με την ελαφριά, κρεμώδη μπεσαμέλ με το blue cheese (αν δεν το αγαπάτε μπορείτε να το παραλείψετε) η οποία μπαίνει και στις ενδιάμεσες στρώσεις, κάνουν τα αγαπημένα ζυμαρικά φούρνου πραγματικά απολαυστικά. Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» πώς να τα φτιάξετε: