Συνταγή για vegetarian μπέργκερ με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Είστε δεν είστε χορτοφάγοι, αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το μπέργκερ, με μπιφτέκι από κόκκινα φασόλια, ρύζι, τριμμένα μανιτάρια, μπρόκολο και παρμεζάνα. Πέρα από ζουμερό, νόστιμο και χορταστικό, είναι και πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Και με μια σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου, που φτιάχνεται πολύ εύκολα, γίνεται ακόμη πιο ωραίο. Αντί για την μελάσα, στην παρασκευή της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέλι, θα πρέπει όμως να αυξήσετε λίγο την ποσότητα του ξιδιού.
Τα μπιφτέκια μπορείτε να τα πλάσετε μικρά ή μεγαλύτερα. Μισή ώρα στον φούρνο κι είναι έτοιμα. Κλείστε τα σε ψωμάκια με ντομάτα, κρεμμύδι, πράσινη σαλάτα, την σάλτσα και λίγη μουστάρδα και χαρείτε τα. Δεν θα σας λείψει καθόλου το κρέας. Παρακολουθήστε ένα-ένα τα βήματα της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί: