Αλλιώτικη μακαρονόπιτα με πιπεριές, γαλοπούλα, φέτα και γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τους και τα σουρώνετε.
2. Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τη γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια. Πασπαλίζετε με καπνιστή πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Προσθέτετε τη φέτα κομματιασμένη και ανακατεύετε.
3. Βάζετε τα ζυμαρικά στο σκεύος με το οποίο θα τα ψήσετε στο φούρνο. Προσθέτετε 3 αυγά, το μισό γιαούρτι, το μισό τυρί και τα ανακατεύετε. Κάνετε μια λακκούβα στη μέση και προσθέτετε τη γέμιση. Απλώνετε από πάνω το υπόλοιπο γιαούρτι και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί.