Κυριακάτικο πρωινό - Γλυκά «τοστάκια» με μπανάνα και σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη και τη βανίλια και αραιώνετε το μείγμα με το γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Βουτάτε τις φέτες του ψωμιού στο μείγμα αυτό και από τις δύο πλευρές τους.
Βάζετε σε τηγάνι και τηγανίζετε σε καυτό λάδι τις φετούλες μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Προσθέτετε στις φέτες όσο άλειμμα σοκολάτας θέλετε και τις μπανάνες, σκεπάζετε με τις άλλες φέτες, κόβετε διαγώνια και σερβίρετε.