Στα γρήγορα - Πιπεράτος σολομός στο γκριλ
![Εικόνα: Unsplash](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/16e7ed12-477c-4a6d-ad48-9c06725362c0.jpg)
Εκτέλεση
- Λαδώνετε ένα ταψί και βάζετε μέσα τις φέτες του σολομού. Ψιλοκόβετε το σκόρδο πασπαλίζετε τις φέτες.
- Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι.
- Τοποθετείτε τις φέτες λεμονιού πάνω στο σολομό.
- Ρίχνετε λίγο λάδι από πάνω και ψήνετε στο γκριλ στους 180°C για 18'-20', αφού ενδιάμεσα γυρίσετε μία φορά τις φέτες για να ψηθεί και η άλλη πλευρά τους.