Αν φτιάξετε σπιτική ζύμη για πεϊνιρλί την ετοιμάζετε σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
Πλάθετε 4 «βαρκούλες» ανοίγοντας και τις γεμίζετε με μπόλικο κασέρι.
Ψήνετε τα πεϊνιρλί για 20' περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C. Τα βγάζετε από το φούρνο και όπως είναι καυτά, σπάτε πάνω από το λιωμένο τυρί ένα αυγό.
Τα ξαναβάζετε στο φούρνο για άλλα 5'-10' μέχρι να ψηθεί το αυγό. Μόλις είναι έτοιμα τα αλείφετε με λιωμένο βούτυρο και σερβίρετε.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
30'
4
Υλικά
1 δόση ζύμη για πίτσα και πεϊνιρλί, έτοιμη ή σπιτική