Δροσερή και ευκολόπιοτη – Φτιάχνουμε σπιτική σαγκρία
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα μήλα και τα αχλάδια και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.
- Κόβετε σε λεπτές φέτες και τα πορτοκάλια και το λεμόνι. Καρφώνετε τα γαρίφαλα σε δυο απ' τις φετούλες πορτοκάλι.
- Βάζετε τα φρούτα σε μια κανάτα και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Προσθέτετε το κρασί και αφήνετε να μείνουν στο ψυγείο μερικές ώρες.
- Όταν πρόκειται να σερβίρετε τη σαγκρία, προσθέτετε τη σόδα ή το ανθρακούχο νερό, στην ποσότητα που σας αρέσει.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση