Χωρίς ψήσιμο - Σοκολατένιο fudge με ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ζαχαρούχο γάλα σε αντικολλητική κατσαρόλα και προσθέτετε τις κουβερτούρες σε κομματάκια. Ανακατεύετε με σπάτουλα μέχρι να λιώσουν και να ομοιογενοποιηθούν.
Αν το γάλαζεσταθεί στο μεταξύ πολύ, κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Προσθέτετε το αλάτι και τη βανίλια, μεταφέρετε το μείγμα σε σκεύος στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, ισιώνετε την επιφάνεια και αφήνετε στο ψυγείο 1 ώρα να σφίξει.
Κόβετε σε μικρά, κομμάτια και σερβίρετε, αν θέλετ, σε χάρτινες θήκες.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
10'
8
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 κουβερτούρες (γύρω στα 400 γρ.)
1 κουταλάκι του γλυκού εσάνς βανίλιας
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και προαιρετικά χονδρό αλάτι για το πασπάλισμα