Καθημερινό τραπέζι - Μπουτάκια κοτόπουλου με γλυκό κρασί, ελιές και λιαστή ντομάτα
Εκτέλεση
Κόβετε τα φιλετάκια κοτόπουλου στη μέση, τα αλατοπιπερώνετε και βάζετε ελιές και από ένα φυλλαράκι μυρωδικού.
Τυλίγετε τα ρολάκια και τα σταθεροποιείτε με δύο οδοντογλυφίδες.
Σοτάρετε τα ρολάκια στο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Ρίχνετε το φινόκιο ψιλοκομμένο και τις λιαστές ντομάτες σε κομματάκια. Πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι και σβήνετε με το γλυκό κρασί. Τέλος προσθέτε την κάππαρη και λίγα μυρωδικά ακόμη.
Σκεπάζετε το σκεύος και ψήνετε για 20' περίπου.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
30'
6
Υλικά
6 μπουτάκια κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα
1/2 φινόκιο ψιλοκομμένο
4-5 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
30 γρ. ελιές ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη, στραγγισμένη
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
200 ml (γλυκό) κρασί
200 ml νερό
αλάτι και πιπέρι
λίγα φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας σας (αρμπαρόριζα, μαντζουράνα)