Ζεσταίνετε το μισό λάδι σε μεγάλο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις ροδίζετε και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζετε από το τηγάνι.
Ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι. Σοτάρετε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και την πιπεριάμέχρι να μαλακώσουν. Ξαναβάζετε μέσα στο τηγάνι τις μπριζόλες και σβήνετε με το κρασί και τη γούστερ σoς.
Προσθέτετε το δεντρολίβανο και μαγειρεύετε 15΄-20΄ γυρίζοντας συχνά τις μπριζόλες μέσα στη σάλτσα μέχρι τα υγρά να μειωθούν αρκετά. Σερβίρετε τις μπριζόλες με πουρέ ή πατάτες τηγανητές και λίγη μαγιονέζα.