Τρίβετε τη φέτακαι το ρεγκάτο σε ένα μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το γιαούρτι, τον άνηθο, το μαϊντανό και το πιπέρι. Τα ανακατεύετε καλά. Κόβετε τα χωριάτικα φύλλα σε δύο τμήματα και κατόπιν κάθε τμήμα σε 3 κομμάτια (στο πλάτος).
Τοποθετείτε σε κάθε κομμάτι φύλλου από ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού γέμιση και το διπλώνετε σε σχήμα ορθογωνίου. Πιέζετε με πιρούνι τις άκρες έτσι ώστε να γίνουν επίπεδες.
Ζεσταίνετε το καλαμποκέλαιο και πριν κάψει τηγανίζετε τις τυρομπουκιές μέχρι να φουσκώσουν. Συνεχίζετε το τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά. Τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε ζεστές.