Πλούσιο γεύμα - Σολομός με κρεμώδη σάλτσα άνηθου
Εκτέλεση
1. Αλείφετε 6 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί με λίγο βούτυρο. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα σολομού και τα τοποθετείτε πάνω στο χαρτί.
2. Περιχύνετε τα φιλέτα με το υπόλοιπο βούτυρο και τα κλείνετε καλά μέσα στο αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε το σολομό 35΄.
3. Ανοίγετε τα πακετάκια και αδειάζετε το ζουμί σε μικρό κατσαρολάκι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και τα αχνίζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.
4. Ρίχνετε κατόπιν το κρασί, την κρέμα γάλακτος, τον άνηθο και το μπλε τυρί. Δένετε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε το σολομό με τη σάλτσα άνηθου.