Υγιεινή κουζίνα - Φασόλια χάντρες με λαχανικά και μυρωδικά
Εκτέλεση
Μουσκεύετε από την προηγούμενη τα φασόλιακαι τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν.
Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο μέχρι να μαραθούν, για 6' περίπου.
Σε άλλη, μεγαλύτερη κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρετε τα μισοβρασμένα φασόλια για 5' - 6'.
Προσθέτε στην κατσαρόλα με τα φασόλια, τις πιπεριές, τα καρότα και το μείγμα από τα κρεμμυδάκια και κατόπιν ρίχνετε την ντομάτα, το σέλινο και 4 φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.