Λιχουδιά στα γρήγορα - Τηγανίτες με φέτα
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε την μπίρα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη ή το μαϊντανό και κουταλιά κουταλιά όσο αλεύρι χρειαστεί ώστε να αποκτήσετε έναν παχύρρευστο χυλό. Προσθέτετε τη φέτα και ανακατεύετε καλά.
- Ρίχνετε το μείγμα κουταλιά κουταλιά σε τηγάνι με καυτό λάδι. Όταν χρυσίσουν απ' τη μια μεριά γυρίζετε τις τηγανίτες να ψηθούν κι απ' την άλλη.
- Αφαιρείτε τις τηγανίτες, τις αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε ζεστές.
Tip. Αν θέλετε συνοδεύετε με αγιολί ή ντιπ φέτας-γιαουρτιού.