Συνταγές | ICookGreek

Λιχουδιά στα γρήγορα - Τηγανίτες με φέτα

Εικόνα: ICookGreek
Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε την μπίρα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη ή το μαϊντανό και κουταλιά κουταλιά όσο αλεύρι χρειαστεί ώστε να αποκτήσετε έναν παχύρρευστο χυλό. Προσθέτετε τη φέτα και ανακατεύετε καλά.
  2. Ρίχνετε το μείγμα κουταλιά κουταλιά σε τηγάνι με καυτό λάδι. Όταν χρυσίσουν απ' τη μια μεριά γυρίζετε τις τηγανίτες να ψηθούν κι απ' την άλλη.
  3. Αφαιρείτε τις τηγανίτες, τις αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε ζεστές.
Tip. Αν θέλετε συνοδεύετε με αγιολί ή ντιπ φέτας-γιαουρτιού.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
Εικόνα: ICookGreek
20'
4

Υλικά

  • 1/2 κουτάκι μπίρα
  • λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • λίγο αλάτι και πιπέρι
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη
  • λίγη ρίγανη ή φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • λάδι για το τηγάνισμα