Ελαφρύ γεύμα - Κοτοσαλάτα με βραστές πατάτες, ρόκα και σάλτσα γιαουρτιού
Εικόνα: ICookGreek
Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες σε άφθονο νερό με τη φλούδα τους, τις καθαρίζετε, αφού κρυώσουν κάπως, και τις κόβετε σε φέτες.
Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα φιλέτα κοτόπουλου για 10΄, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν ελαφρά. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλα κομμάτια.
Σε μια σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας και πράσινης σαλάτας, τις βραστές πατάτες και τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.
Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
Εικόνα: ICookGreek
25'
4
Υλικά
2-3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου σε φέτες
100 γρ.φύλλα ρόκας πλυμένα και στραγγισμένα
100 γρ. φύλλα πράσινης σαλάτας πλυμένα και στραγγισμένα