Συνταγές |ICookGreek

Πανεύκολο άλειμμα - Φιστικοβούτυρο από …σπίτι

Εικόνα: Unsplash

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε τα φιστίκια και το μέλι στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε για 1'.
  2. Ανοίγετε το μπλέντερ και με ένα κουτάλι αφαιρείτε το μείγμα φιστικιών - μελιού που μπορεί να έχει μείνει τοιχώματα.
  3. Συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλότερη ταχύτητα και ρίχνετε λίγο-λίγο το φιστικέλαιο ή άλλο σπορέλαιο. Λειτουργείτε τη συσκευή για 2'.
  4. Τοποθετείτε το φιστικοβούτυρο σε αποστειρωμένα βάζα και το διατηρείτε στο ψυγείο έως και 2 μήνες.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: Unsplash
10'
4

Υλικά

  • 400 - 450 γρ. φιστίκια αράπικα ψημένα κι αλατισμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας φιστικέλαιο ή άλλο σπορέλαιο