Πανεύκολο άλειμμα - Φιστικοβούτυρο από …σπίτι
Εκτέλεση
- Ρίχνετε τα φιστίκια και το μέλι στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε για 1'.
- Ανοίγετε το μπλέντερ και με ένα κουτάλι αφαιρείτε το μείγμα φιστικιών - μελιού που μπορεί να έχει μείνει τοιχώματα.
- Συνεχίζετε το ανακάτεμα σε χαμηλότερη ταχύτητα και ρίχνετε λίγο-λίγο το φιστικέλαιο ή άλλο σπορέλαιο. Λειτουργείτε τη συσκευή για 2'.
- Τοποθετείτε το φιστικοβούτυρο σε αποστειρωμένα βάζα και το διατηρείτε στο ψυγείο έως και 2 μήνες.