Αρέσουν στα παιδιά - Ζυμαρικά ογκρατέν με τυριά και αλλαντικά
![Εικόνα: Unsplash](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/728eb26b-113d-4746-bc04-8540119bfb9e.jpg)
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό 2’-3’ λιγότερα απ’ ό,τι προβλέπουν οι οδηγίες στη συσκευασία τους. Τα σουρώνετε.
Κόβετε σε κομματάκια ή κυβάκια το μπέικον ή όποια αλλαντικά χρησιμοποιήσετε και τα σοτάρετε στο βούτυρο.
Χτυπάτε ελαφρά την κρέμα γάλακτος με αλατοπίπερο, μοσχοκάρυδο και τους κρόκους των αυγών.
Ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τα 2/3 των τυριών, τα αλλαντικά και την κρέμα γάλακτος και τα ρίχνετε σε πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζετε την επιφάνει με τα υπόλοιπα τυριά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 30' ή μέχρι να αποκτήσει η επιφάνεια του φαγητού ωραίο, ρόδινο χρώμα.