Κρατάτε μερικά μπισκότα για το γαρνίρισμα και θρυμματίζετε τα υπόλοιπα. Τα ανακατεύετε με το λιωμένο βούτυρο.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμα με κινητά τοιχώματα (22εκ.) και το πιέζετε ώστε να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη βάση. Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 30 λεπτά να σφίξει η βάση.
Εν τω μεταξύ, χτυπάτε το φρέσκο τυρί-κρέμα με την κρέμα γάλακτος και την άχνη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Απλώνετε την κρέμα στην μπισκοτένια βάση ομοιόμορφα και ξαναβάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σφίξει καλά.
Πριν σερβίρετε, πασπαλίζετε την επιφάνεια με θρυμματισμένα μπισκότα.