Σάλτσα τσένταρ για πατάτες τηγανητές και σπιτικά μπέργκερ
Εκτέλεση
- Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τσένταρ σε κατσαρολάκι και ανακατεύετε να διαλυθεί το τυρί.
- Αναμειγνύετε το κορν φλάουρ με λίγο νερό και προσθέτετε μια δυο κουταλιές στο μείγμα του τυριού. Ανακατεύετε λίγο ακόμη να αρχίσει να δένει η σάλτσα και αποσύρετε από τη φωτιά.
Tip. Αν θέλετε να τονώσετε το «κροκί» χρώμα του τσένταρ, μπορείτε να προσθέσετε στη σάλτσα λίγο κουρκουμά ή πάπρικα. Με τη σος αυτή περιχύνετε μπιφτέκια, πατάτες τηγανητές, νάτσος κ.λπ.