Τι τρώμε το βράδυ - Χοιρινά μπριζολάκια με ντοματίνια, ταμπάσκο και κρασί
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το μισό λάδι σε μεγάλο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις ροδίζετε και από τις δυο πλευρές.
- Τις βγάζετε από το τηγάνι και ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι. Σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
- Ξαναβάζετε μέσα στο τηγάνι τις μπριζόλες και σβήνετε με το κρασί και τo ταμπάσκο. Προσθέτετε το φασκόμηλο και τα ντοματίνια και μαγειρεύετε για 15’-20’, γυρίζοντας συχνά τις μπριζόλες μέσα στη σάλτσα μέχρι τα υγρά να μειωθούν πολύ.
- Σερβίρετε τις μπριζόλες με πατάτες τηγανητές, με νιόκι ή με πουρέ.
Tip. Μπορείτε να φτιάξετε το γρήγορο, πεντανόστιμο πιάτο είτε με μπριζολάκια λαιμού χωρίς κόκαλο είτε με ψαρονέφρι σε φέτες αλλά ακόμη και με παντσετάκια.