Φιλέτα γαλοπούλας με μανιτάρια και σάλτσα γιαουρτιού
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα γαλοπούλας.
Ζεσταίνετε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τις μπουκιές μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τους. Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι.
Ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Τα σοτάρετε μέχρι τα υγρά τους να απορροφηθούν. Σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτετε το γιαούρτι και αλατοπίπερο.
Ρίχνετε τέλος την παρμεζάνα ή το πεκορίνο και τις μπουκιές γαλοπούλας για να πάρουν γεύση. Σερβίρετε αμέσως, αφού γαρνίρετε με ρύζι πιλάφι και λίγο μαϊντανό.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
25'
6
Υλικά
150 γρ. μανιτάρια σε φέτες
3 φιλέτα γαλοπούλας (στήθος), χωρίς πέτσα και κόκαλο κομμένα σε μπουκιές
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
λίγο αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένο πεκορίνο ή παρμεζάνα