Πανεύκολο και ελαφρύ - Επιδόρπιο γιαουρτιού με ζαχαρούχο γάλα και άρωμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Χτυπάτε λίγη ώρα στο μίξερ (ή στο χέρι) το γιαούρτι να ανακατευτεί καλά.
- Σε ένα μπολ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό από τα λεμόνια και το λάιμ και τα ανακατεύετε κι αυτά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτετε το χτυπημένο γιαούρτι και ανακατεύετε πάλι καλά και γρήγορα το μείγμα.
- Βάζετε το μπολ στο ψυγείο και αφήνετε την «ψευτομούς» να κρυώσει. Σερβίρετε σε μπολάκια ή ποτήρια διακοσμώντας -αν θέλετε- με ξύσμα λεμονιού.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση