Κόβετε από το κάθε φύλλο 6 τετράγωνα και κατόπιν 12 τριγωνικά κομμάτια και τα τοποθετείτε ανά 6, το ένα πάνω στο άλλο σε μεγάλη λαμαρίνα αλειμμένη με λάδι αλείφοντας ανάμεσα με λάδι. Τα ψήνετε στους 220°C, 15’-18’, μέχρι να ροδίσουν (όχι πολύ).
Στο μεταξύ ζεσταίνετε το μισό λάδι και σοτάρετε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο. Σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτετε το βασιλικό και το αλατοπίπερο.
Σε άλλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια, περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι και πασπαλίζετε με αλατοπίπερο. Ψήνετε 10’ τα λαχανικά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
Στρώνετε πάνω σε ένα ψημένο τρίγωνο μερικά μανιτάρια και τοποθετείτε το δεύτερο ψημένο τρίγωνο και κατόπιν βάζετε πιπεριές. Από πάνω τρίγωνα τυριού και τελειώνετε με φύλλο κρούστας.
Καρφώνετε κάθε μιλφέιγ με οδοντογλυφίδα. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία φτιάχνοντας άλλα 4 μιλφέιγ. Τα ψήνετε για 2’-3’ και τα σερβίρετε.