Εύκολες, γρήγορες, νόστιμες - Μπριζόλες χοιρινές με κρεμμύδια και κρασί
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το μισό λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα (ή ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι), και σοτάρετε το κρεμμύδι.
- Συμπληρώνετε με το υπόλοιπο λάδι και ψήνετε τις μπριζόλες για 3' - 4' λεπτά από τη μία πλευρά και 2' - 3' από την άλλη. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Σβήνετε με το κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά σκεπάζετε το σκεύος και μαγειρεύετε 3' - 4' ακόμη.
- Ρίχνετε 2-3 κουταλιές κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε, αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε.