Μεξικάνικα κεφτεδάκια με ντομάτες και πιπεριές
Εκτέλεση
- Ετοιμάζετε τα κεφτεδάκια: Βάζετε όλα τα υλικά μέχρι το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώνετε. Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε μετρίου μεγέθους κεφτεδάκια. Βάζετε τα κεφτεδάκια σε ρηχό ταψί, τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνετε στους 180° C για 15 λεπτά.
- Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα, αλατίζετε και αφήνετε τη να πάρει μια βράση.
- Ρίχνετε μετά τα κεφτεδάκια και μαγειρεύετε για 15 λεπτά. Ανακατεύετε κατά διαστήματα με απαλές κινήσεις και σερβίρετε ραντίζοντας το φαγητό με λίγο ελαιόλαδο.
Tip. Περισσότεροι μεζέδες για μπίρα από το Αρχείο του Έθνους εδώ