Έτοιμα για φούρνο σε χρόνο-μηδέν: Κοπανάκια κοτόπουλου με κέτσαπ, μουστάρδα και κάρι
![Εικόνα: iStock - Αρχείο Έθνους/EatMe](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/904c07a4-0a0d-4edd-8c5c-435a646df7b0.jpg)
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ το μέλι με τη μουστάρδα, το κάρι, την κέτσαπ και το ελαιόλαδο.
- Βάζετε τα κοπανάκια σε ρηχό ταψί και τα αλείφετε με το μείγμα κέτσαπ-μουστάρδας. Τα αλατοπιπερώνετε.
- Ψήνετε τα κοπανάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 35'.