Κυρίως πιάτο - Λαχταριστό σνίτσελ με υπέροχη κρούστα, ρόδινη και τραγανή
Εκτέλεση
Σε 3 φαρδιά πιάτα, ανακατεύετε στο πρώτο το αλεύρι και το αλάτι, ρίχνετε στο δεύτερο τα χτυπημένα αυγά και αδειάζετε στο τρίτο την τριμμένη φρυγανιά.
Βάζετε σε μεγάλο τηγάνι να κάψει το λάδι.
Παίρνετε ένα ένα κάθε κομμάτι κρέατος και το περνάτε πρώτα από το αλεύρι, να καλυφθεί τελείως η επιφάνειά του. Στη συνέχεια το βουτάτε στο αυγό και αφήνετε λίγα δευτερόλεπτα να στάξει όσο περισσεύει. Τέλος περνάτε το κρέας από την τριμμένη φρυγανιά, έτσι ώστε να πάει παντού.
Τοποθετείτε αμέσως το κρέας στο τηγάνι με το καυτό λάδι και το τηγανίζετε 2 - 3 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα, πατατοσαλάτα ή πατάτες τηγανητές.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
20'
4
Υλικά
4 κομμάτια από μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας κομμένα λεπτά για σνίτσελ (ζητήστε τα από το χασάπη ή βρείτε συσκευασμένα στα ράφια των σούπερ μάρκετ)