Για τον καφέ - Μουστοκούλουρα Τρίπολης με πετιμέζι
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε τη σόδα με το πετιμέζι, όπου έχετε προσθέσει και το νερό.
- Σε μεγάλο δοχείο ανάμειξης ή το μίξερ, αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι.
- Πρσθέτετε σταδιακά το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να αποκτήσετε μια ζύμη μαλακή. Δίνετε στα κουλουράκια το σχήμα που θέλετε και τα απλώνετε σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 12'-20', ανάλογα με το μέγεθος των κουλουριών που φτιάξατε.
Tip. Οι αναλογιές είναι για 100 κουλούρια μεσαίου μεγέθους, αν θέλετε να φτιάξετε λιγότερα χρησιμοποιήστε σε όλα τα υλικά τη μισή ποσότητα.