Τρώμε στα γρήγορα - Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα κρεμμυδιών-μανιταριών
Εκτέλεση
Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με σχετικά ψηλά τοιχώματα ή κατσαρόλα και ψήνετε τις μπριζόλες για 6' περίπου από κάθε πλευρά. Αλατοπιπερώνετε προς το τέλος και τις βγάζετε στην άκρη.
Ρίχνετε στο ίδιο τηγάνι το βούτυρο και τα κρεμμύδια και σοτάρετε ανακατεύοντας μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε τα μανιτάρια, το κρασί, το ξίδι, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο και μαγειρεύετε μέχρι να δέσουν τα υλικά και να απορροφηθούν τα υγρά.
Σερβίρετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα τους. Συνοδεύετε με σαλάτα ή ρύζι.