Συνταγές |ICookGreek

Σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου με καπνιστή πάπρικα (για επάλειψη και ντιπ)

Εικόνα: Pexels

Εκτέλεση

1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μικρή κατσαρόλα και σιγομαγειρεύετε για 5-7 λεπτά.

Tip. Το μείγμα αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο για επάλειψη κατά την ώρα του ψησίματος όσο και ως ντιπ. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να αλείψετε τα κρεατικά από την αρχή αλλά προς το τέλος του ψησίματος, για να μη σας μαυρίσουν.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: Pexels
0'
0

Υλικά

  • 2/3 φλιτζανιού κέτσαπ
  • 1/2 φλιτζάνι μηλόξιδο
  • 1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι