Ελαφρύ λεμονογλυκό στο ποτήρι για γλυκό φινάλε
Εκτέλεση
1. Βυθίζετε τα μισά σαβαγιάρ στο γάλα με το λικέρ, τα θρυμματίζετε με τα χέρια και τα μοιράζετε σε ποτήρια.
2. Χτυπάτε το τυρί-κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και το μοιράζετε στα ποτήρια πάνω από τα μπισκότα. Ρίχνετε τα υπόλοιπα μπισκότα πάνω από την κρέμα τυριού.
3. Ετοιμάζετε το άνθος αραβοσίτου λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας, προσθέτοντας επιπλέον στα υλικά το χυμό λεμονιού. Το μοιράζετε στα ποτήρια πάνω από τη δεύτερη στρώση μπισκότων.
4. Τοποθετείτε τα ποτήρια στο ψυγείο να κρυώσει λίγο η κρέμα. Γαρνίρετε με σαντιγί και ξύσμα λεμονιού πριν τα σερβίρετε.