Τρώμε σε 30' - Ταλιατέλες με κρέμα και τρυφερά κολοκυθάκια
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά τα κολοκυθάκια 5΄- 6΄. Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα 5΄. Αλατοπιπερώνετε.
2. Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τις στραγγίζετε και κρατάτε τρεις κουταλιές από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν.
3. Σε μικρό κατσαρολάκι αναμειγνύετε το ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι με την κρέμα γάλακτος και το νερό που κρατήσατε. Ζεσταίνετε το μείγμα ανακατεύοντας 1΄-2΄.
4. Αναμειγνύετε τις ταλιατέλες με το μείγμα κολοκυθιών και τη σάλτσα με το ροκφόρ και σερβίρετε αμέσως.