Τρώμε σε 30' - Ταλιατέλες με κρέμα και τρυφερά κολοκυθάκια

©ICookGreek.Com

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά τα κολοκυθάκια 5΄- 6΄. Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα 5΄. Αλατοπιπερώνετε.
2. Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τις στραγγίζετε και κρατάτε τρεις κουταλιές από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν.
3. Σε μικρό κατσαρολάκι αναμειγνύετε το ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι με την κρέμα γάλακτος και το νερό που κρατήσατε. Ζεσταίνετε το μείγμα ανακατεύοντας 1΄-2΄.
4. Αναμειγνύετε τις ταλιατέλες με το μείγμα κολοκυθιών και τη σάλτσα με το ροκφόρ και σερβίρετε αμέσως.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
©ICookGreek.Com
30'
4

Υλικά

  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 500 γρ. κολοκυθάκια, καθαρισμένα, σε ροδέλες ή μπαστουνάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 70 γρ. ροκφόρ
  • αλάτι, πιπέρι