Σε ένα μπολ ετοιμάζετε τη γέμιση, ανακατεύοντας τα τυριά με το μαϊντανό, τα αυγά χτυπημένα και αλατοπίπερο.
Απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια κάθε φύλλο και το κόβετε σε 3 λωρίδες. Απλώνετε στην άκρη κάθε λωρίδας λίγη από τη γέμιση. Αλείφετε το υπόλοιπο φύλλο με λίγο ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο και τυλίγετε σε τρίγωνα πιτάκια.
Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα, την υπόλοιπη γέμιση και το υπόλοιπο λάδι και φτιάχνετε συνολικά 24 τριγωνικές τυρόπιτες.
Τηγανίζετε τα πιτάκια σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρετε.