Ώρα για σνακ - Αλμυρό κέικ με πράσα, φέτα, κασέρι και μυρωδικά
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε μια λεκάνη τα πράσα και τα κρεμμυδάκια και τα πασπαλίζετε με αλάτι. Τα τρίβετε για να μαραθούν λίγο. Προσθέτετε κατόπιν το αλεύρι και ανακατεύετε.
Ενσωματώνετε στο μείγμα τη φέτα, το κασέρι, το μαϊντανό, τον άνηθο και τα αυγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Τέλος προσθέτετε το πιπέρι και τα 2/3 από το βούτυρο και ανακατεύετε πολύ καλά.
Αδειάζετε το μείγμα σε 2 φόρμες αλειμμένες με το υπόλοιπο βούτυρο και αφήνετε να σταθούν 20’-30’. Κατόπιν ψήνετε τα κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C -200° C για 55’-60’.