Τεχνολογία | 05.06.2024 13:37

Public: Πώς να διαλέξετε τη σωστή τηλεόραση για κάθε αθλητική στιγμή του καλοκαιριού!

Newsroom

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται... αθλητικό! Για να το απολαύσετε, χρειάζονται και τα απαραίτητα σύνεργα. Το σημαντικότερο -και όλοι θα συμφωνήσουν σε αυτό- είναι η τηλεόραση

Και εδώ έρχεται το Public, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη.

Όταν φτάσει η στιγμή να επιλέξετε τηλεόραση, αρχικά πρέπει να εστιάσετε σε βασικά χαρακτηριστικά, για να προμηθευτείτε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σας. Το βασικότερο όλων είναι το μέγεθος σε ίντσες (για παράδειγμα τηλεόραση 55 ίντσες, 65 ίντσες ή ακόμα και έως 85+ ίντσες!). Το αντικειμενικό κριτήριο για τη σωστή επιλογή είναι η απόσταση από την τηλεόραση στην οποία καθόμαστε. Όλα τα υπόλοιπα θα προκύψουν με βάση τις προτιμήσεις σας.

Για παράδειγμα, για θέαση από απόσταση 2 έως 2,3 μέτρων, μια καλή επιλογή είναι η τηλεόραση από 46” μέχρι 54”, ενώ για θέαση που ξεπερνά τα 2,5 μέτρα είναι μία οθόνη 55” μέχρι 61”.

Απάντηση σε όλα τα παραπάνω θα πάρετε εύκολα, με έναν απλό τρόπο: Μια επίσκεψη στα Public. Εκεί, θα ανακαλύψετε μία τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων διαφορετικών μεγεθών, κορυφαίων μαρκών και θα καταφέρετε να κάνετε το σαλόνι σας σημείο συνάντησης για όλη την παρέα!

Πώς να απολαύσετε όλες τις μεγάλες φάσεις κάθε ντέρμπι

Μεγάλη σημασία έχει και η ανάλυση που προσφέρει κάθε τηλεόραση. Αν αναζητάτε... τρομακτική λεπτομέρεια και καθαρότητα, η ανάλυση 4K ή 8K είναι για εσάς.  Ταυτόχρονα, ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz και άνω: Ένας υψηλός ρυθμός ανανέωσης, όπως τα 60Ηz ή περισσότερο, εξασφαλίζει ομαλή κίνηση χωρίς θολώματα, απαραίτητο στοιχείο για τα γρήγορα αθλητικά πλάνα.

Για να είστε ακόμα πιο σίγουροι ότι έχετε βρει την κατάλληλη τηλεόραση, καλό είναι να επιλέξετε μία συσκευή που υποστηρίζει Dolby Digital Plus και DTS-HD, που είναι οι πιο προηγμένες τεχνολογίες ήχου surround, με τις ονομασίες τους να αναφέρονται στις εταιρείες που τις έχουν αναπτύξει. Έτσι, διασφαλίζετε ότι θα απολαμβάνετε πολλαπλά κανάλια ήχου, χαμηλότερη συμπίεση, υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης σε σύγχρονες συσκευές που υποστηρίζουν streaming και θα αισθάνεστε σαν να είστε μέσα στο γήπεδο!

Tip: Για… “ακραίο” γηπεδικό ήχο μην ξεχάσετε να συνδυάσετε την TV σου με μία soundbar ή με Home Cinema σύστημα!

Επίσης, μία τηλεόραση που υποστηρίζει την τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) προσφέρει απόλυτα ζωντανά χρώματα και αυξημένη αντίθεση που δημιουργούν πιο ρεαλιστική εικόνα και βάθος, έτσι ώστε να νιώθετε παρόντες στις μεγάλες φάσεις κάθε ντέρμπι!

Τέλος, οι τηλεοράσεις με χαμηλό χρόνο απόκρισης διασφαλίζουν ότι οι γρήγορες εναλλαγές στις σκηνές δεν θα χάνουν την καθαρότητά τους, πράγμα αδιαπραγμάτευτο για την παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων. Διαστάσεις, ανάλυση, τεχνολογίες… στον ψηφιακό κατάλογο τηλεοράσεων του Public, βρίσκονται όλα όσα χρειάζεται κανείς για να κάνει την πιο value for money επένδυση.

Άρα για να ζήσω το Ευρωπαϊκό στο έπακρο πάω Public για TV;

Ακριβώς! Όποια χαρακτηριστικά και αν ψάχνετε τελικά, ο προορισμός είναι Public, όχι μόνο γιατί θα βρείτε όσα ψάχνετε αλλά γιατί διαθέτουν ασύγκριτη ευκολία πληρωμών. Με την υπηρεσία «Τα Πάντα Άτοκα» έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές με έως 36 χαμηλές άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Εναλλακτικά, για online αγορές, η πληρωμή μέσω Klarna σας επιτρέπει να πανηγυρίσετε για τη νίκη και να πληρώσετε σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα.

Για αθλητικό καλοκαίρι γεμάτο δράση και ασύγκριτες συγκινήσεις, η φάση είναι Public!

Publicήχοςποδόσφαιρομπάσκετ