Τεχνολογία|30.07.2024 17:21

Microsoft: Αναφορές για προβλήματα σε εφαρμογές του Office

Newsroom

Η Microsoft δήλωσε ότι διερευνά τις διακοπές λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών του Office και των υπηρεσιών cloud, σε ένα νέο περιστατικό μετά το παγκόσμιο ψηφιακό μπλακ άουτ που προκάλεσε προ ημερών τεράστια προβλήματα.

Μια ειδοποίηση στην ιστοσελίδα του τεχνολογικού γίγαντα για την κατάσταση των υπηρεσιών την Τρίτη ανέφερε ότι εξετάζεται ένα ζήτημα «υποδομής δικτύου» που επηρεάζει την πρόσβαση στις υπηρεσίες της Microsoft. Έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή της πληροφορικής μέσω της CrowdStrike, η οποία προκάλεσε παγκόσμιο χάος και είδε χιλιάδες ακυρώσεις και καθυστερήσεις στα ταξίδια.

Η εταιρεία έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτή τη στιγμή διερευνούμε προβλήματα πρόσβασης και υποβαθμισμένες επιδόσεις με πολλαπλές υπηρεσίες και λειτουργίες του Microsoft 365».

Το Minecraft, το Microsoft 365, το Microsoft Teams και το Microsoft Azure επηρεάζονται από τη διακοπή, σύμφωνα με το DownDetector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας της πληροφορικής σε όλο τον κόσμο.

Microsoftμπλακ άουτειδήσεις τώρα