Τεχνολογία|27.09.2024 11:19

iPhone: Τελικά έχουν διαφορές οι κάμερες των τελευταίων μοντέλων; Ιnfluencer το τεστάρει και κάνει έξαλλους τους χρήστες της Apple!

Newsroom

Influencer τεχνολογίας έκανε ένα πείραμα: Τέσταρε την ποιότητα της κάμερας σε τέσσερις γενιές iPhone  - από το iPhone 13 Pro έως το iPhone 16 Pro- τραβώντας την ίδια λήψη. Το αποτέλεσμα ήταν οι χρήστες της Apple να γίνουν έξαλλοι καθώς είναι φανερό πως η ποιότητα της κάμερας στα iPhone δεν έχει αλλάξει και πολύ από το 2021.

Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η διαφορά στην ποιότητα είναι ελάχιστη - παρά τη διαφορά των 600 δολαρίων μεταξύ του νεότερου μοντέλου και του 13 Pro.

Τα αποκαλυπτικά βίντεο

Ο @yuta.tj23 έβαλε τα τέσσερα κινητά σε τρίποδο και τράβηξε τα κτίρια στο κέντρο μιας πόλης.

Μερικοί παρατήρησαν τις διαφορές, αλλά συμφώνησαν με κάποιους που λένε ότι τα παλαιότερα μοντέλα έμοιαζαν πραγματικά καλύτερα.
Ένα άτομο σχολίασε: «Γιατί το 13 pro είναι καλύτερο στον χειρισμό των πηγών φωτός όπως η πινακίδα στο κτίριο;».

Ένα άλλο άτομο επισήμανε την ίδια διαφορά, υπέρ του παλαιότερου μοντέλου, γράφοντας: «Το 13 pro φαίνεται πολύ καλύτερο, ειδικά με το λευκό φως που αντανακλάται σε αυτή την κίτρινη πινακίδα».

 

Το δεύτερο βίντεο δείχνει τον χρήστη @yuta.tj23 να βρίσκεται σε ένα πάρκο με τα τέσσερα μοντέλα iPhone στο τρίποδο για να δει αν η ταχύτητα και η γωνία κάνουν τη διαφορά.

 

Οι θεατές απάντησαν και συμφώνησαν συλλογικά ότι φαίνονται όλα ίδια, ενώ ένα άτομο ανέλυσε την ποιότητα της κάμερας και είπε: «Το 13 pro μέχρι σήμερα φαίνεται καταπληκτικό. Το 14 pro φαίνεται λίγο καλύτερο. Το 15 pro φαίνεται το ίδιο με το 14. 16 μπορείτε να δείτε τη διαφορά ότι έχει πολύ πιο καθαρή εικόνα, όχι αλματωδώς αλλά ελαφρώς αισθητή».

κινητό τηλέφωνοAppleειδήσεις τώραiPhoneκάμερα