Θέατρο|20.08.2024 21:35

Στράτος Διονυσίου: Η ζωή του ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι - Ο ηθοποιός «φαβορί» για να τον υποδυθεί

Newsroom

Μόλις δύο χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ζωή του Στράτου Διονυσίου θα γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά. Η σειρά θα αποτελούνταν από 12 επεισόδια σε μία παραγωγή της Tanweer με τίτλο «Εγώ ο ξένος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αρη Σταυρίδη, εκείνη την περίοδο αναζητούνταν δύο ηθοποιοί για να υποδυθούν τον θρυλικό τραγουδιστή. Ο ένας θα τον υποδυόταν στα νεανικά χρόνια του και ο άλλος αργότερα στο απόγειο της καριέρας του.

Από τότε, δεν ξανακούστηκε τίποτα για την εξέλιξη του φιλόδοξου αυτού project. Παρ' όλα αυτά, η θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παράσταση «Θυμάμαι έναν πατέρα» στο θέατρο Παλλάς τον Μάιο του 2023, με την συμμετοχή των γιων του και άλλων γνωστών τραγουδιστών και αφηγητή τον Γιάννη Στάνκογλου, ενέπνευσε μια νέα προσπάθεια.

Η αναμενόμενη βιογραφία του

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η ζωή του τραγουδιστή θα γίνει τελικά θεατρικό έργο. Για τον κεντρικό ρόλο συζητιέται το όνομα του Γιάννη Τσορτέκη, ενώ ρόλους θα έχουν τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2025 στο Θέατρο Παλλάς.

Αν η είδηση αυτή επαληθευτεί, τότε η παράσταση αυτή θα έρθει λίγο μετά την βιογραφία ενός άλλου θρύλου του λαϊκού τραγουδιού. Τον προσεχή Δεκέμβριο προβλέπεται να βγει στις αίθουσες η ταινία «Υπάρχω» για τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη, με τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του εμβληματικού τραγουδιστή.

Χρήστος ΜάστοραςΠαλλάςΣτέλιος ΚαζαντζίδηςηθοποιόςΣτράτος ΔιονυσίουτραγουδιστήςΓιάννης Τσορτέκης